Kompania Behari përpos Dyerve të Garazhës si produkt kryesor, ofron edhe një game të gjërë të produkteve të dyerve duke përfshirë, prodhimin, tregtimin dhe montimin e tyre si:

Dyer Garazhe Rezidenciale

Dyer Industriale

Sisteme Automatike

Sisteme Automatike

Dyer Senzorike, Rampa Automatike, Bllokues Parking

Dyer të Brendshme

Dyer të hyrjes

(të blinduara)

Laminat 13mm

Sete Kopshti

Kamina

Dysheme WPC

Dysheme WPC

Jaccuzzi & Sauna