PËRSHKRIMI TEKNIK

DYER TË BRENDSHME `

Madhësi dhe modele të ndryeshme;
  • Dera është me trashësi 40mm me pllaka mediapani nga 8mm në të dy anët dhe profile druri në brendësi.
  • Korniza e derës e punuar nga druri masiv e mveshur me mediapan me trashësi 50mm. Korniza është roundkand pa tehe me llajsne roundkand.
  • Dera dhe korniza janë të mbështjellura nga foli, çka e bënë derën e rezistueshme nga lagështia dhe gërvishjet e lehta.
  • Dera është e paisur me 3 mëntesha (bagllam) cka e bënë shumëtë qëndrueshme dhe me dorezë e cylinder kualitativ.
  • Certifikatat e kaluara: ISO9001:2000 / GB17565-1998 / CNACL / CSM.
  • Struktura e dyerve të dhomave

10 Arësye pse duhet zgjedhur ne?

Produkt me jetë të gjatë

Dyert e garazhave seksionale janë produkt i veçantë të bëra nga panele polyretan në gjendje të funksionojnë për një kohë të gjatë pa ndonjë prolem. Për këtë,  Behari përdor vetëm materialet më të mira të çertifikuara.

Dizajn i shkëlqyer

Çdo derë e garazhes nga BEHARI është e dizajnuar të mbuloj të gjitha nevojat tuaja. Kualiteti i lartë i operimit, gama e gjerë e ngjyrave, gama e gjerë e modeleve janë vetëm disa nga arësyet pse ju duhet të zgjedhni dyert tek ne.

SIGURIA

Një nga çështjet që e brengos blerësin e një dere është gjithmonë siguria e saj. BEHARI kujdeset dera e prodhuar të jetë nga çeliku i galvanizuar që e bënë të sigurt dhe mban larg vizitorët e paftuar.

Izolimi i temperaturës

Panelet tona lejojnë humbje minimale të nxehtësisë në ambientin e jashtëm dhe si rezultat maksimum në kursim të energjisë. Ndihmon që ndërtesa të mbahet e nxehtë ne dimër dhe e freskët në verë.

Dërgesa e shpejtë

Duke pas parasysh numrin e stafit, përvojën e gjatë në treg dhe lokacionin e prodhimit në qendër të Kosovës, BEHARI siguron që nga marrja e masës bazuar në kërkesat e konsumatorit dera mund të arrijë të vendoset në kohën më optimale.