SAUNA

JACCUZZI

DËRRASA WPC

Për terasa dhe rreth pishinave.

10 ARËSYE PSE DUHET ZGJEDHUR NE?

PRODUKT ME JETË TË GJATË
Dyert e garazhave seksionale janë produkt i veçantë të bëra nga panele polyretan në gjendje të funksionojnë për një kohë të gjatë pa ndonjë prolem. Për këtë, Behari përdor vetëm materialet më të mira të çertifikuara.
DIZAJN I SHKËLQYER
Çdo derë e garazhes nga BEHARI është e dizajnuar të mbuloj të gjitha nevojat tuaja. Kualiteti i lartë i operimit, gama e gjerë e ngjyrave, gama e gjerë e modeleve janë vetëm disa nga arësyet pse ju duhet të zgjedhni dyert tek ne.
SIGURIA
Një nga çështjet që e brengos blerësin e një dere është gjithmonë siguria e saj. BEHARI kujdeset që dera e prodhuar të jetë nga çeliku i galvanizuar që e bënë të sigurt dhe mban larg vizitorët e paftuar.
IZOLIMI I TEMPERATURËS
Panelet tona lejojnë humbje minimale të nxehtësisë në ambientin e jashtëm dhe si rezultat maksimum në kursim të energjisë. Ndihmon që ndërtesa të mbahet e nxehtë ne dimër dhe e freskët në verë.
DËRGESA E SHPEJTË
Duke pas parasysh numrin e stafit, përvojën e gjatë në treg dhe lokacionin e prodhimit në qendër të Kosovës, BEHARI siguron që nga marrja e masës bazuar në kërkesat e konsumatorit dera mund të arrijë të vendoset në kohën më optimale.