Behari Doors

Kompani lider në Kosovë për ofrimin e produkteve të dyerve!

 
1
1

Dyer Garazhe Rezidenciale

Dyer Industriale

Sisteme Automatike

Sisteme Automatike

Dyer Senzorike, Rampa Automatike, Bllokues Parking

Dyer të Brendshme

Dyer të hyrjes

(të blinduara)

Laminat 13mm

Sete Kopshti

Kamina

Dysheme WPC

Dysheme WPC

Jaccuzzi & Sauna

10 Arësye pse duhet zgjedhur ne?

Produkt me jetë të gjatë

Dyert e garazhave seksionale janë produkt i veçantë të bëra nga panele polyretan në gjendje të funksionojnë për një kohë të gjatë pa ndonjë prolem. Për këtë,  Behari përdor vetëm materialet më të mira të çertifikuara.

Dizajn i shkëlqyer

Çdo derë e garazhes nga BEHARI është e dizajnuar të mbuloj të gjitha nevojat tuaja. Kualiteti i lartë i operimit, gama e gjerë e ngjyrave, gama e gjerë e modeleve janë vetëm disa nga arësyet pse ju duhet të zgjedhni dyert tek ne.

SIGURIA

Një nga çështjet që e brengos blerësin e një dere është gjithmonë siguria e saj. BEHARI kujdeset dera e prodhuar të jetë nga çeliku i galvanizuar që e bënë të sigurt dhe mban larg vizitorët e paftuar.

Izolimi i temperaturës

Panelet tona lejojnë humbje minimale të nxehtësisë në ambientin e jashtëm dhe si rezultat maksimum në kursim të energjisë. Ndihmon që ndërtesa të mbahet e nxehtë ne dimër dhe e freskët në verë.

Dërgesa e shpejtë

Duke pas parasysh numrin e stafit, përvojën e gjatë në treg dhe lokacionin e prodhimit në qendër të Kosovës, BEHARI siguron që nga marrja e masës bazuar në kërkesat e konsumatorit dera mund të arrijë të vendoset në kohën më optimale.

KUSH JEMI NE?

BEHARI është kompani e specializuar në prodhimin e dyerve të garazhës, rezidenciale dhe industriale.

Përveç kësaj prodhojmë edhe dyer oborri, bëjmë motorizimin e dyerve të oborrit, fasada alumini dhe ofrojmë dyer të hyrjes e të brendshme dhe shumë produkte tjera për përdorim shtëpiak e sidomos produktë për kopshtin tuaj.
Me fabrikën në qendër te Kosovës, në Parkun e Biznesit vetëm 5km nga aeroporti, me një hapsirë për prodhim dhe depo prej 3500m/2, kemi bërë që të jemi prodhuesi numër një në vend duke ofruar produktet tona jo vetëm për konsumator final por edhe për shumë kompani në fushën e ndërtimit, projektimit.

Me një staf të specializuar prej vitesh dhe mbi 50 të punësuar të rrgult e shumë më tepër në projekte të ndryeshme, kemi arritur që me produktet tona përveç territorit të Kosovës të jemi prezent edhe në vende si: Maqedoni, Shqipëri dhe në disa shtete të Bashkimit Evropian dhe Zvicër. Në kuadër të kësaj ne kemi krijuar një rrjet të gjërë të partnerëve me theks të veçantë me kompanitë e Ndërtimit dhe projektimit.

Kompania Behari në emisionin Beso Në Mua