PËRSHKRIMI TEKNIK

DYER TË HYRJES

(Të blinduara)
  • Dyer të hyrjes të sigurisë së lartë me mbyllje të shumëfishtë me dy palë mbyllje. ,
  • Dimensioni: 90x202cm.
  • Dera dhe korniza janë nga metali me gjerësi deri 29cm.
  • Mundësia e hapjes për siguri vetëm 15 shkallë.
  • Elementet përcjellëse: menteshat (varëset), cilindrat me çelësa, dorëzat për hapje dhe bulonat për montim.
  • Certifikatat e kaluara: ISO9001:2000 / GB17565-1998 / CNACL / CSM.

10 Arësye pse duhet zgjedhur ne?

Produkt me jetë të gjatë

Dyert e garazhave seksionale janë produkt i veçantë të bëra nga panele polyretan në gjendje të funksionojnë për një kohë të gjatë pa ndonjë prolem. Për këtë,  Behari përdor vetëm materialet më të mira të çertifikuara.

Dizajn i shkëlqyer

Çdo derë e garazhes nga BEHARI është e dizajnuar të mbuloj të gjitha nevojat tuaja. Kualiteti i lartë i operimit, gama e gjerë e ngjyrave, gama e gjerë e modeleve janë vetëm disa nga arësyet pse ju duhet të zgjedhni dyert tek ne.

SIGURIA

Një nga çështjet që e brengos blerësin e një dere është gjithmonë siguria e saj. BEHARI kujdeset dera e prodhuar të jetë nga çeliku i galvanizuar që e bënë të sigurt dhe mban larg vizitorët e paftuar.

Izolimi i temperaturës

Panelet tona lejojnë humbje minimale të nxehtësisë në ambientin e jashtëm dhe si rezultat maksimum në kursim të energjisë. Ndihmon që ndërtesa të mbahet e nxehtë ne dimër dhe e freskët në verë.

Dërgesa e shpejtë

Duke pas parasysh numrin e stafit, përvojën e gjatë në treg dhe lokacionin e prodhimit në qendër të Kosovës, BEHARI siguron që nga marrja e masës bazuar në kërkesat e konsumatorit dera mund të arrijë të vendoset në kohën më optimale.