Kompania Behari përpos Dyerve të Garazhës si produkt kryesor, ofron edhe një game të gjërë të produkteve të dyerve duke përfshirë, prodhimin, tregtimin dhe montimin e tyre si:

Dyer Garazhe Rezidenciale

Dyer Industriale

Sisteme Automatike

Dyer Senzorike, Rampa Automatike, Bllokues Parking

Dyer të Brendshme

Dyer të hyrjes

(të blinduara)

Laminat 13mm

Kamina

Jaccuzzi & Sauna

Produkte Kopshti