Behari Doors

Kompani lider në Kosovë për ofrimin e produkteve të dyerve!

 
1
1

Dyer Garazhe Rezidenciale

Dyer Industriale

Sisteme Automatike

Dyer Senzorike, Rampa Automatike, Bllokues Parking

Dyer të Brendshme

Dyer të hyrjes

(të blinduara)

Laminat 13mm

Kamina

Jaccuzzi & Sauna

10 Arësye pse duhet zgjedhur ne?

Produkt me jetë të gjatë

Dyert e garazhave seksionale janë produkt i veçantë të bëra nga panele polyretan në gjendje të funksionojnë për një kohë të gjatë pa ndonjë prolem. Për këtë,  Behari përdor vetëm materialet më të mira të çertifikuara.

Dizajn i shkëlqyer

Çdo derë e garazhes nga BEHARI është e dizajnuar të mbuloj të gjitha nevojat tuaja. Kualiteti i lartë i operimit, gama e gjerë e ngjyrave, gama e gjerë e modeleve janë vetëm disa nga arësyet pse ju duhet të zgjedhni dyert tek ne.

SIGURIA

Një nga çështjet që e brengos blerësin e një dere është gjithmonë siguria e saj. BEHARI kujdeset dera e prodhuar të jetë nga çeliku i galvanizuar që e bënë të sigurt dhe mban larg vizitorët e paftuar.

Izolimi i temperaturës

Panelet tona lejojnë humbje minimale të nxehtësisë në ambientin e jashtëm dhe si rezultat maksimum në kursim të energjisë. Ndihmon që ndërtesa të mbahet e nxehtë ne dimër dhe e freskët në verë.

Dërgesa e shpejtë

Duke pas parasysh numrin e stafit, përvojën e gjatë në treg dhe lokacionin e prodhimit në qendër të Kosovës, BEHARI siguron që nga marrja e masës bazuar në kërkesat e konsumatorit dera mund të arrijë të vendoset në kohën më optimale.

Kush jemi ne?

 

BEHARI është kompani e specializuar në prodhimin e dyerve të garazhës, rezidenciale dhe industriale.

Përveç kësaj prodhojmë edhe dyer oborri, bëjmë motorizimin e dyerve të oborrit, fasada alumini dhe ofrojmë dyer të hyrjes e të brendshme dhe shumë produkte tjera për përdorim shtëpiak e sidomos produktë për kopshtin tuaj.

Me fabrikën në qendër te Kosovës, në Parkun e Biznesit vetëm 5km nga aeroporti, me një hapsirë për prodhim dhe depo prej 3500m/2, kemi bërë që të jemi prodhuesi numër një në vend duke ofruar produktet tona jo vetëm për konsumator final por edhe për shumë kompani në fushën e ndërtimit, projektimit.

Me një staf të specializuar prej vitesh dhe mbi 50 të punësuar të rrgult e shumë më tepër në projekte të ndryeshme, kemi arritur që me produktet tona përveç territorit të Kosovës të jemi prezent edhe në vende si: Maqedoni, Shqipëri dhe në disa shtete të Bashkimit Evropian dhe Zvicër. Në kuadër të kësaj ne kemi krijuar një rrjet të gjërë të partnerëve me theks të veçantë me kompanitë e Ndërtimit dhe projektimit.

Kompania Behari në emisionin Beso Në Mua